Mevold Vest hus 3 tar form

Det går fremover på Mevold Vest, og denne uken startet monteringen av elementene til hus 3. Det er JaTre AS som står for leveransen.

Prosjektet Mevold Vest består av totalt 14 leiligheter fordelt på tre firemannsboliger og en tomannsbolig i naturskjønt område ned mot sjøen på Julsundet. Det har sentral beliggenhet og kort vei til Molde sentrum. Feltet bygges ut over flere byggetrinn. Hus 2 nærmer seg ferdigstillelse, og nå går det også fort fremover for hus 3.

- JaTre leverer elementene til hus 3 denne uken. I samarbeide med Blink Hus Dale Malo som er entreprenør på prosjektet, er monteringen nå godt i gang. Det er gledelig å se at boligen tar form, sier Svein Ronny Morewood, daglig leder i Solid Boliger.

Les mer om prosjekt Mevold Vest her >>

Stor interesse

Morewood er godt fornøyd med den store interessen som har vært for prosjektet helt fra det ble lagt ut for salg.

- Vi har solgt totalt 9 leiligheter så langt i prosjektet. Hus 2 og 3 er allerede utsolgt, og en leilighet i tomannsboligen hus 4.

Innflyttingsklart i 2022

I løpet av 2022 vil de fleste av leilighetene bli innflytningsklare.

- Hus 2 vil være innflytningsklart allerede i januar, hus 3 i april og hus 4 i desember. Innflytting i hus 1 kommer an på salget,  og når bygget blir påbegynt. Når vi først er i gang så er byggetiden beregnet til 12 - 14 måneder fra oppstart, sier Morewood.

- Hus 1 og siste leiligheten i hus 4 vil komme for salg i løpet av de nærmeste ukene, så her er det bare å følge med om man er interessert i prosjektet, oppfordrer Morewood.

Sjekk ut enheter for salg på Mevold Vest >>