Lauvåsen - Lekker enebolig med integrert garasje

Attraktivt og moderne funkishus under oppføring i nyetablert område, Lauvåsen - et drømmested for hele familien. Her har du den flotte naturen rett utenfor døra og en trygg og sikker skolevei for familiens minste, noe som gjør dette stedet til et trygt og barnevennlig boligfelt.

Nydelige utsiktsforhold
Kort vei til skole og barnehage
Populært og familievennlig boligfelt

OM ENEBOLIGEN

Attraktivt og moderne funkishus i nyetablert område - et drømmested for hele familien. Her har du den flotte naturen rett utenfor døra og en trygg og sikker skolevei for familiens minste, noe som gjør dette stedet til et trygt og barnevennlig boligfelt.

Lauvåsen byr blant annet på nydelig kveldssol og solnedganger, som kan nytes fra stua eller balkongen.

Med sine rene linjer, store vinduer og gjennomgående praktiske løsninger, oppleves huset både luftig og romslig. Boligen er innholdsrik med en meget god og barnevennlig planløsning.

PRAKTISK 1. ETASJE

Husets førsteetasje har en svært arealeffektiv planløsning, som gir plass til hele tre soverom, samt et romslig bad og atskilt stort vaskerom. God plass til garderobe ved inngangsparti.

LUFTIG 2. ETASJE

Kjøkken og stue er i andre etasje med en åpenløsning. Dette gir etasjen et romslig og åpent preg, som ytterligere forsterkes av store vinduer fra gulv til tak som gir mye naturlig lys.

Som en forlengelse av dette rommet har du adkomst til en stor takterrasse som kan fylles opp med familie og venner til grillmåltider og kos.

GARASJE

Glem snømåking av bil på mørke, tidlige morgener. Tilknyttet huset er også en praktisk garasje med opplegg for elbil-lader, og en adskilt sportsbod med inngang fra hagen. Over garasjen har du den herlige takterrassen hvor du kan slappe av og nyte utsikten.

Dette er boligen for deg som ønsker et veldig praktisk og funksjonelt hus med rom til hele familien, samtidig som det har et moderne og stilrent design.

OPPSUMMERT

  • 4 Soverom
  • Integrert garasje med opplegg for elbil-lader
  • Terrasse med gode solforhold og flott utsikt
  • Store vindusflater
  • Flott kjøkken fra JKE
  • Kort vei til skole, barnehage og butikker
  • Du betaler dokumentavgift kun beregnet ut i fra tomteverdi
Last ned prospekt

Boliger

Tomter

Hytter

Lauvåsen - Lekker enebolig med integrert garasje
No items found.

Meld interesse

Tusen takk!
Din henvendelse er mottatt, og vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager! Noe gikk galt ved innsendelsen av skjemaet. Vennligst prøv en gang til.