Bygging
Bygging
Bygging
Bygging
Bygging

Hatlebakken Nedregård

Hatlebakken Nedregård er et sentrumsnært område i Elnesvågen tilrettelagt for konsentrert småhusbebyggelse med maksimalt 54 boenheter.

Vi planlegger enheter i ulik størrelse og utforming. Oppstart av byggetrinn 1 er planlagt i løpet av vår 2024. Kommer snart ut for salg!

Jeg er interessert!

Sentrumsnært og idyllisk område

Reguleringsplanen er godkjent for konsentrert bebyggelse på sentrumsnært areal i Elnesvågen sentrum. Målsettingen med planarbeidet er å tilby et godt bo- og leveområde med nærhet til sentrum med tilhørende fasiliteter, samt umiddelbar nærhet til sjø- og friluftsområde.

Lokalisering

Planområdet ligger syd for fylkesveg FV 664, ca. 200 meter sørvest for kommunehuset i Elnesvågen.

Vil du vite mer om reguleringsprosessen? Les mer her >>

Status

Oct
11

Store forandringer i Elnesvågen sentrum

11.10.23:

Det er store forandringer i Elnesvågen for tiden (makeover ref. Rbnett med denne artikkelen publisert tidligere i oktober.)

Vi er med på utviklingen og har tro på flere sentrumsnære leiligheter i ulik utforming og størrelser.

Her er en bildeoppdatering fra feltet Hatlebakken Nedregård - det er full produksjon på infrastruktur, og om ikke lenge kan vi vise illustrasjon av bebyggelsen i første byggetrinn.

Er du interessert og vil vite mer? Meld din interesse på denne siden, og ta gjerne vår spørreundersøkelse i samme slengen! (ekstern lenke)

May
11

Oppstart av infrastruktur

11.05.23: Nå ser vi Samuelsen Maskin i full drift med opparbeiding av infrastruktur på Hatlebakken Nedregård. Om du er interessert i ulike bo-muligheter i dette området så ta kontakt med oss!

Apr
28

Rivningsarbeid

28.04.23: Det pågår rivningsarbeid og skogrydding på Hatlebakken Nedregård. Oppstart av infrastruktur starter første uken i mai, og det jobbes med prosjektering av leiligheter og rekkehus til første byggetrinn av prosjektet. Området er regulert for konsentrert boligbebyggelse med inntil 54 boenheter totalt for feltet.

Feb
28

Skogrydding

28.02.23: Det pågår skogrydding og planlegges for infrastruktur. Leilighetene vil få en fantastisk utsikt, og vi ønsker å skape et godt bo- og leveområde i dette nye feltet i sentrum av Elnesvågen.

Aug
31

Klart for infrastruktur

31.08.22: Reguleringsplan er godkjent og det er klart for prosjektering av infrastruktur. Vi forventer oppstart av infrastruktur på sen-høst 2022.

Mar
18

Merknader avklart

18.03.22: Nå er alle merknader avklart, og det avventes politisk sluttbehandling og godkjenning. Vi håper på godkjenning i løpet av sommeren.

Jun
3

Reguleringsfase

03.06.21: Det jobbes nå med å få godkjent reguleringsplan for inntil 54 boenheter.

Meld interesse

Tusen takk!
Din henvendelse er mottatt, og vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager! Noe gikk galt ved innsendelsen av skjemaet. Vennligst prøv en gang til.