Bygging
Bygging
Bygging
Bygging
Bygging

Møllerop

Sentrumsnært område på Eide

Prosjektet består av totalt 15 boenheter fordelt på to firemannsboliger, en tomannsbolig og fem eneboliger i sentrumsnært område på Eide.

Ute for salg!

Jeg er interessert!

[big-text]5[big-text]

Enmannsboliger

[big-text]1[big-text]

Tomannsbolig

[big-text]2[big-text]

Firemannsboliger

Møllerop - hjertet av Eide sentrum

Boligene skal bygges på den gamle Møllerop-tomten og har gang- og sykkelavstand til butikker, bank, restaurant, treningssenter, skole, barnehage, idrettsanlegg, bibliotek og bakeri med mer. Prosjektet vil bestå av flere typer boliger tilpasset både yngre, eldre og barnefamilier.

Fra kontrakt til overtagelse - les mer om prosessen her >>

Fremdrift

Det planlegges for oppstart av infrastruktur i april 2022, og første firemannsbolig legges ut for salg i samme periode.

Følg oss i sosiale medier for jevnlige oppdateringer om vårt arbeid >>

Status

Jan
29

Siste leilighet innflyttet i 4-mannsboligen på Møllerop

29.01.2024: Siste leilighet i firemannsboligen på Møllerop er nå innflyttet, og vi håper alle beboere vil trives i sine leiligheter. Her kan de nyte vedlikeholdsfrie enheter, slippe snømåking og plenklipping eller store driftskostnader.

Vi planlegger nå neste 4-mannsbolig på Møllerop-tomta på Eide. Den vil ha lik fasade og størrelse, men noen endringer i planløsning. I tillegg skal første enebolig ferdigstilles våren 2024. Kontakt oss ved interesse!

Sep
29

Møllerop H1 er klar for overtagelse

29.09.2023: Firemannsbolig H1 på Møllerop er ferdigstilt og vi kan endelig overlevere leilighetene til to nye heldige eiere. Dette ble flott!

Aug
24

Nærmer seg ferdigstillelse!

24.08.23:

Det nærmer seg ferdigstillelse av første 4-mannsbolig på Møllerop!

1. etg kan skilte med en meget romslig terrasse. Kombinert tre- og glassrekkverk på terrasse i 2. etg. Asfaltering av uteområdet iløpet av kort tid - carport - 2 soverom. Ta kontakt om du interessert - her kan du flytte rett inn og leve det gode liv!

Jun
2

Påbegynt enebolig 2 og 3

02.06.23: Ringmurer er støp på enebolig 2 og 3 på Møllerop-tomta. Eneboligene er på 136m2 og inneholder blant annet 3 soverom, 2 bad, stue og kjellerstue, carport og bruksrett til egen uteplass.

Jan
27

Fasadekledning og arbeid inne

27.01.23:

Vi ser konturene av hvordan byggets fasade blir - med påbegynt montering av kledning på øst- og delvis sørside av første firemannsbolig. Vinduer og balkongdører er også satt inn. Vi måtte opp i 2. etasje for å se hvordan utsikten til de to øverste leilighetene blir - se bilder! :) Vi kjører kledning i dempet sort, av type dobbelfals rett m/spor ultimalt, og sort omramming rundt vinduer. Noe brytning av kledning blir det i takutstikk og balkongområdet.

Det er solgt 2 av 4 leiligheter i byggetrinn 1. Om du er interessert eller har andre spørsmål vedr. prosjektet er det bare å ta kontakt med oss.

Dec
1

Godt i gang med trearbeidet!

01.12.22:

Vi er godt i gang med trearbeidet på første firemannsbolig. Første etasje er ferdig stavet opp, og vi har startet monteringen av asfaltplater. Det blir tett bygg til jul, og utsikten fra leilighetene blir veldig bra!

Her ser vi også forberedende fundamentarbeid av det som etter hvert blir første enebolig. Betongarbeidet starter på nyåret.

Oct
11

Støping av ringmurer

11/10/2022:

Ringmurene på første firemannsbolig på Møllerop-tomta er nå støpt. 🤩 Neste steg blir å legge bunnledninger, rette av og isolere gulv, legge radonduk, før armering og støping. Om noen uker starter trearbeidet, dette blir spennende!

Apr
26

Fremgang i grunnarbeidet

26.04.22: Status grunnarbeid på Møllerop - det går unna!

Apr
8

Oppstart grunnarbeid

08.04.22: Oppstart grunnarbeid i april 2022. Første firemannsbolig legges ut for salg i samme periode.

Jan
24

Forventet oppstart infrastruktur i mars

Det planlegges for oppstart av infrastruktur i mars.

Meld interesse

Tusen takk!
Din henvendelse er mottatt, og vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager! Noe gikk galt ved innsendelsen av skjemaet. Vennligst prøv en gang til.