Møllerop - Ny 4-mannsbolig

4 flotte nye selveierleiligheter under bygging! Særdeles sentral og praktisk beliggenhet - Carport - Mulighet for heis.

Beskrivelse av 4-mannsbolig

Vi har nå gleden av å presentere Byggetrinn 2 av prosjektet Møllerop. Byggingen av den andre firemannsboligen er nå i gang. Det er fire leiligheter på 81 kvadrat pr enhet med veranda/terrasse og carport. Bygget har vannbåren varme, alle hvitevarer på kjøkken inkludert i prisen, ny og flott standard, egne separate vaskerom, 2 soverom og bad/wc, åpen kjøkken og stueløsning med utgang til veranda. Terrassene i første etasje vil bli noe utvidet. Firemannsboligen vil bli en del av sameiet med en planlagt 2-mannsbolig på tomta, totalt 6 enheter.*OBS: Ønsker du heis? Da må du være tidlig ute! Byggingen er i gang!

Hver enhet er på 81m², i tillegg er det seksjonert inn carport med oppstillingsplass 1 bil per enhet, i tillegg til gjesteparkering.  

Depositum beløp

0.-

Tomten

Tomten er regulert for konsentrert bebyggelse, med g. og bnr 164/742. Fellesarealer vil bli planert og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger, veier og parkeringsplass vil ha fast dekke. I tillegg skal det på de andre tomtene bygges ut en en tomannsbolig og en firemannsbolig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen vil være tilknyttet offentlig veg. Vann og avløp er tilknyttet offentlig anlegg via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Generell Orientering

Etter buofl § 12 plikter selger å stille bankgaranti på 3 % av hele kjøpesummen som sikkerhet for oppfyllelse av sin del av avtalen frem til overtakelse. Beløpet økes etter overtakelsen til 5 % av kjøpesummen og står i 5 - fem - år etter overtakelsen, jf buofl § 12 tredje ledd. Plikten til å stille garanti gjelder når selger har trukket sine forbehold. Selger skal stille garantien før byggestart tar til. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før garanti etter bustadoppføringslova § 12 er stilt, som nevnt ovenfor under betalingsbetingelser. Dette innebærer at kjøper har rett til å holde tilbake kjøpesummen og omkostninger inntil garanti er stilt.

Kjøkken

Det leveres JKE kjøkkeninnredning etter egen tegning. Egen kjøkkentegning for den enkelte bolig vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver boligkjøper. Standardleveranse i henhold til plantegninger. Det leveres hvitevarer for integrering i kjøkkeninnredning: Stekeovn, koketopp med induksjon, kjøkkenventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad

Flis på gulv med vannbåren varme, baderomsplater på vegger og malt gipsplate eller hvite takplater i tak. Vegghengt toalett, innredning iht. plantegning og dusj på vegg med dusjvegger 90x90 cm.

Beliggenhet

Boligene skal bygges på den gamle Møllerop-tomta, midt i hjertet av Eide sentrum. Det er trygg gang- og sykkelavstand til butikker, bank, restaurant, treningssenter, skoler, barnehager, idrettsbane, Eidehallen, legesenter, bibliotek, bakeri med mer!

Garderobe

Som standard leveres hengslet garderobeskap med glatte dører. Det leveres skap på soverom iht. plantegning. Skap som er illustrert på plantegninger ut over soverom, leveres ikke. Andre garderobeskapsløsninger kan leveres som tilvalg.

Boder

Sportsbod i tilknytning til carport

Garasje/Parkering

Carport med sportsbod. Det blir forberedt for ladepunkt for el-bil ved at det legges kabel fra bolig til carport. Kabel blir avsluttet i skap på vegg. Kjøper må selv stå for montering av lader.

Ferdigstillelse

12-14 måneder fra byggestart - estimert ferdigstillelse til januar 2025

Oppvarming

Vannbåren varme i kjøkken, stue, gang, bad og bod/vaskerom.

Adresse

Slettavegen 5 A/B, 6490, Eide

Matrikkelinformasjon

Kommunenummer: 1579

Gårdsnummer: 164

Bruksnummer: 742

Les mer om prosjekt Møllerop her >>

Last ned prospekt

Boliger

Tomter

Hytter

Møllerop - Ny 4-mannsbolig

Leilighet H8-L1

81
Kr.
3 990 000
Ledig
Les mer

Leilighet H8-L1

81
Kr.
3 990 000
Solgt

Leilighet H8-L2

81
Kr.
3 990 000
Ledig
Les mer

Leilighet H8-L2

81
Kr.
3 990 000
Solgt

Leilighet H8-L3

81
Kr.
4 150 000
Ledig
Les mer

Leilighet H8-L3

81
Kr.
4 150 000
Solgt

Leilighet H8-L4

81
Kr.
4 150 000
Ledig
Les mer

Leilighet H8-L4

81
Kr.
4 150 000
Solgt

Meld interesse

Tusen takk!
Din henvendelse er mottatt, og vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager! Noe gikk galt ved innsendelsen av skjemaet. Vennligst prøv en gang til.